Toidutellimise äpp Wolt laienes Laagrisse ja Pääskülla

Seitsmesed

Soome päritolu toidutellimise äppi kaudu on võimalik esmaspäevast toitu tellida lisaks Tallinnale veel Laagris ja Pääskülas, vahendab BNS.

Laagris ja Pääskülas alustab Wolt sealsete pitsakohtade, pubiside, sushirestorane, tänavatoidukohtade ja muude restoranide toidu vahendamisega. "Valisime Laagri ja Pääsküla piirkonna sellepärast, et sealsed elanikud on meid ammu oodanud," ütles Wolt Baltikumi tegevjuht Liis Ristal pressiteate vahendusel.

2016 aastal Eestis tegevust alustanud toidutellimise äpiga on liitunud enam kui 100 000 kasutajat. "92 protsenti tellimustest läbi meie platvormi on restorani jaoks uued kliendid," märkis Ristal.

Wolt on Soome tehnoloogiaettevõte, mis pakub toidu tellimise teenust. Kahe aastaga on Wolti kasutajaskond kasvanud 600 000 inimeseni. Wolt on esindatud 17 linnas ja kuues riigis: Soomes, Rootsis, Taanis, Eestis, Lätis ja Leedus.

Wolt toimetab toitu kohale rataste, mopeedide ning autode abil. Ühele kojuveole kuluv aeg, koos tellimuse täitmisele kuluva ajaga, on keskmiselt 42 minutit. Eined pakendatakse temperatuuri säilitamiseks eelsoojendatud transpordikottidesse. Kohaletoimetamise tasu algab 1,9 eurost, lõplik summa arvutatakse kilomeetrite põhjal linnulennult. Lisaks annab äpp kasutajale minutilise detailsusega infot selle kohta, kui kaugel on tellimuse täitmine ning kojuveo korral võimaldab kulleri teekonda ka kaardilt jälgida.

Kommentaarid puuduvad