Homme
23. jaan
-8...1
-20...-2
Ülehomme
24. jaan
-8...1
-8...-2

Eesti

Viimaste aastate suurim kutsikatehas! Loomakaitseselts päästis 40 koera

Foto: Kuvatõmmis/facebook.com/heikivalner
16:38 16. märts 2018
Autor: Seitsmesed

Eestimaa Loomakaitse Liidu (ELL) vabatahtlikud avastasid saabunud kaebust kontrollides Harjumaalt Keila vallast viimaste aastate suurima „kutsikatehase“. Ühtekokku loendasid loomakaitsjad 38 koera, nende seas paar imetavat emaskoera koos kutsikatega. Esimesed kaksteist koera toimetati koheselt ka loomaarsti juurde.

Loomad olid sunnitud elama väga räpastes ja halbades tingimustes ning paljud neist olid suletud väikestesse transpordipuuridesse. 50-aastane naisterahvas loovutas koerad vabatahtlikult ja kinnitas, et on seda äri ajanud viimased paar aastat. On märkimisväärne, et Soome riigis on antud kodanikult loomapidamisõigus kohtu poolt ära võetud, aga vaatamata sellele toimus kõige aktiivsem äritegevus just seal, teatab Heiki Valner ELList, vahendab Õhtuleht.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?