MyFitness käivitab 2 miljoni euroga jõusaaliketi GYM!

Seitsmesed

Spordiklubide operaator MyFitness käivitab Eestis ööpäevaringselt avatud jõusaaliketi GYM!, investeerides sellesse esimesel aastal üle 2 miljoni euro, vahendab BNS.

"Alustasime odavketi idee arendamisega juba peaaegu kaks aastat tagasi ning oleme nüüd avamas oma esimesi klubisid. Loodame avada 12 kuu jooksul kaks jõusaali Eestis ning ühe Läti pealinnas Riias,"  ütles MyFitnessi ja Gym Eesti juhatuse esimees Erkki Torn pressiteate vahendusel ja lisas, et ettevõte kavatseb esimesel aastal uue jõusaaliketi käivitamisse investeerida üle 2 miljoni euro. 

GYM! avab teisipäeval oma esimese klubi Tartus Veeriku spordikeskuses aadressil Näituse 33. Ehitustegevust on alustatud juba ka Tallinnas, kus klubi loodetakse Tehnopoli linnakus aadressil Akadeemia tee 21/2 avada selle aasta suvel. 

"Meie eesmärgiks on pakkuda soodsa hinnaga kvaliteetset jõusaaliteenust ning ma usun, et GYM! jõusaalide kontseptsioon erineb tugevalt senistest turul pakutavatest – seda nii hinna, kvaliteedi kui klubis oleva keskkonna mõttes. Usume siiralt, et soodne, 15-eurone kuutasu ilma igasuguste liitumistasudeta toob julgelt proovima ka sellised inimesed, kes pole kunagi spordiklubis käinud," ütles Torn. GYM! kaubamärgi all tegutsev Gym Eesti OÜ on My Fitness AS tütarettevõte, mis alustas tegevust 2017 aastal.

Kommentaarid puuduvad