Vähihaigeid toetav Pardiralli tuleb taas

Seitsmesed

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL), vähiravifondi „Kingitud elu“ ning heategevusfondi Minu Unistuste Päev koostöös toimub ka tänavu vähihaigeid toetav Pardiralli, seekord 9. juunil, vahendab BNS.

EVLVL ja vähiravifond „Kingitud elu” on viimase aasta jooksul koos rahastanud kuueaastase Taurise ja seitsmeaastase Annabeli neuroblastoomiravi, panustades kahe lapse tervisesse kokku üle veerand miljoni euro. Heategevusfond Minu Unistuste Päev on korraldanud Taurisele ja Annabelile personaalse unistuste päeva, pakkudes lastele ja nende lähedastele emotsionaalet tuge ning hingejõudu väljakutsetega toimetulekuks.  

Pardiralli 2018 annetustega toetatakse vähihaigete laste ja nende perede tugikeskuse tööd. Keskus pakub igakülgset abi ja toetavaid teenuseid vähidiagnoosiga võitlevatele lastele ning nende peredele.  

Koostöös vähiravifondiga „Kingitud elu” katab EVLVL Pardiralli tuludest vajadusel ka ravi, mida ei kompenseeri Haigekassa. Minu Unistuste Päev viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et tuua nende peredesse rõõmu. 

Kommentaarid puuduvad