Rongiga saab 28. aprillist taas Piusale

Seitsmesed

Alates laupäevast, 28. aprillist sõidavad Elroni rongid Piusani ning Tartu-Koidula-Piusa liinile lisandub ka sel aastal puhkepäevadel veel üks reis, vahendab BNS.

Tööpäeviti väljub rong Tartust Piusale kell 10.17 ja sõidab taas Piusalt tagasi Tartusse kell 15.36, puhkepäeviti väljuvad reisid Tartust Piusale kell 10.17 ja 15.17 ning tagasi Tartu poole sõidavad kell 13.29 ja 18.05.

Alates 28. aprillist kehtima hakkava Tartu-Koidula-Piusa liini sõiduplaaniga saab tutvuda Elroni kodulehel, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.   

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2017. aastal tehti Elroni rongidega 7,3 miljonit reisi, mis on kaheksa protsenti rohkem kui 2016. aastal.

Kommentaarid puuduvad