Kõigis Tallinna linnaosades jätkuvad teetööd

BNS

Tallinna Teede AS-i viis brigaadi on viimase kahe nädalaga remonditud linnas 29 000 ruutmeetrit asfaltkatet ja pannud teedele 4500 tonni asfaltbetoonsegu ning teetööd jätkuvad kõigis linnaosades.

Reedel parandatakse Retke teed, Vabaduse puiesteed, Sõpruse puiesteed, Peterburi teed, Betooni tänavat ja Smuuli teed, teatas linnavalitsuse pressiesindaja BNS-ile.

Esmaspäeval algab graniitsillutise taastusremont vanalinnas Harju tänaval, Kullassepa tänaval ja Müürivahe tänaval. Vanalinnas remonditakse sillutist lõikude kaupa, et minimaalselt takistada jalakäijate ja teenindava transpordi liiklemist. Vanalinnas on tööde lepinguline maksumus 112 000 eurot ja nende lepinguline tähtaeg on 9. juuli.

Samuti jätkub esmaspäeval Löwenruh pargi Mustamäe tee äärse parkla ehitus. Parkla tuleb 32 kohaline koos Led-tehnoloogial põhineva valgustuse ja sademevee kanalisatsiooniga. Löwenruh pargi parkla ehituse maksumus on ligi 279 000 eurot. Parkla projekti koostas OÜ Keskkonna projekt ja töid teeb Tref Nord AS. Parkla valmib 30. maiks.

Kommentaarid puuduvad