Homme
17. jaan
0...3
-10...0
Ülehomme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Eesti

Eesti-Läti piiril etendub alkorallist inspireeritud must komöödia

Foto: Ago Tammik/Delfi
10:20 17. mai 2018
Autor: BNS

Näitlejad Jan Uuspõld ja Ago Anderson mängivad juulis ja augustis Pärnumaal Ikla külas Uue-Jaani talus Läti alkorallist inspireeritud musta komöödiat "Piiri peal", milles nad lahkavad oma värvikirevaid elusid.

""Piiri peal" toob kokku Eesti hinnatud näitlejad - Ago Andersoni ja Jan Uuspõllu keset metsikut ostumaaniat Läti piiril Iklas," teatas etendust korraldava Prem Productions OÜ esindaja Gerli Tiganik neljapäeval BNS-ile. "Anderson ning Uuspõld asuvad lahkama oma elusid, et leida üles see piir, mida ületades oled läinud juba üle piiri. Mõlemad näitlejad on eriliselt värvikirevate eludega - kui nad oma lugusid üksteisega jagasid, pidid mõlemad tõdema: "Kui ei oleks endaga juhtunud, ei oskaks välja ka mõelda!"."

"Sõitsin mõni aeg tagasi niisama mööda rannateed Läti poole, kolasin seal ringi ja Iklas kargas järsku pähe mõte, et võiks siin anda rahvale peale ülepiiri poodlemise veel midagi. Jõudsin lõpuks esimese taluni Eestis, Läti poolt tulles. Helistasin Uuspõllule ja..," ütles Anderson.

"...ja mina sain lõpuks põhjuse minna Iklasse. Vaatasin siis neid pikki pudelite rivisid seal poes ja sees kihvatas - küll on kahju, et ma enam ei joo, nii odav! Aga mine sa tea, võib-olla Ago ajab mind etenduse ajal jooma, sest säästaksin sellega palju raha," sõnas Uuspõld.

Etendus kestab umbes kaks tundi ja seda mängitakse juulis seitse ja augustis kuus korda.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?