Berliini digitehnoloogiate konverents käsitleb ka Eesti e-residentsust

BNS

Berliinis juuni alguses toimuv juhtiv tulevikutehnoloogiate konverents SingularityU heidab digitaalset arengut ja tehisintellekti puudutavate teemade seas valgust ka Eesti e-residentsuse programmile ja selle võimalustele.

Kahepäevasel konverentsil kõneleb teiste nimekate esinejate seas EAS-i äriarenduse juht Joel Burke – teemaks Eesti e-residentsus. SingularityU toimub 4. ja 5. juunil ning toob külastajate ette nii Silicon Valley kui ka teiste tipptehnoloogia lipulaevade esindajaid, teatasid konverentsi korraldajad Presseportal.de vahendusel.

Konverentsi põhiteemad ulatuvad jätkusuutlikku arengut toetava tehnoloogia eksponentsiaalsest arengust kuni küberturvalisuse, tuleviku majanduse, masinõppe, e-riigi ja robootikani välja.

SingularityU toimub igal aastal ühes üheksast maailma riigist, et avada uusi võimalusi, kuidas tehnoloogilise arengu toel majanduskasvu positiivselt mõjutada.

Kommentaarid puuduvad