Lõuna-Eesti politseinikud said 14 uhiuut autot

Seitsmesed

Lõuna prefektuur sai 14 uut Volkswagen Golfi, mida hakkavad iga päev kasutama LõunaEesti maakondades töötavad piirkonnapolitseinikud, kirjutab Tartu Postimees.

Aasta alguses otsustas valitsus suurendada piirkonnapolitseinike hulka ning neile on tarvis sõidukeid. Politsei- ja piirivalveameti logistikabüroo politseikapteni Kristo Lensmendi sõnul otsustati Volkswagenite kasuks põhjusel, et rendihankes tegi liisingupakkuja parima just nimelt selle sõiduki pakkumise, samuti vastas masin hankes kirjeldatud nõudmistele.

Piirkonnapolitseinike sõidukid on vilkurpaneelita, kuid selle asemel on neile paigaldatud ligi 20 leedmärgutuld, mis muudavad sõiduki liikumise alarmsõidul hästi nähtavaks.

Maikuus lõppeb enam kui saja politsei- ja piirivalveameti rendisõiduki liising ning nende asemele hangitakse uued sõidukid. Lisaks on praegu ettevalmistamisel hange, et sügisel välja vahetada veel ligi 170 rendisõidukit. Siis tuleb hankida nii patrullautosid kui ka -busse, lisaks sõiduautosid ja väikemaastureid piirkonnapolitseinikele ning väikebusse ja sõiduautosid kiirreageerijatele.

Kommentaarid puuduvad