Lux Express lisab uute bussidega 14 väljumist Tallinn-Tartu liinile

Seitsmesed

Lux Express lisab uute Scania Irizar busside liinile saabumisega seoses Tallinn-Tartu liinile 14 igapäevast väljumist, vahendab BNS.

Bussiettevõtte omaniku Hugo Osula hakkavad alates 1. juunist Lux Expressi bussid sõitma Tartu ja Tallinna vahel igal pool- ja täistunnil, teatas ettevõte.

"Meie liinidele jõuab juunis 15 uut bussi, millele võrdseid pole kogu Baltikumis ja millest saavad meie bussipargi tõelised pärlid. Loodan, et peagi saame reisijate kõrgeid ootusi taaskord ületada ja pakkuda reisielamusi, mis seavad Lux Expressi kvaliteedile uue standardi," ütles Osula.

Kui seni sõitsid Lux Expressi bussid Tallinn-Tartu-Tallinn liinil varahommikust õhtuni täistundidel ning pooltundidel oli ettevõttel mõlemas suunas seitse väljumist päevas, siis alates 1. juunist lisandub veel 14 väljumist. Kokku on nüüd 62 igapäevast väljumist igal pool- ja täistunnil varahommikust hilisõhtuni. Ettevõtte tellitud 15 uut bussi läksid kokku maksma 5,5 miljonit eurot.

Lux Expressi bussid läbivad päevas kokku ligi 42 000 kilomeetrit ja pakuvad bussisõitu aastas rohkem kui 2,4 miljonile reisijale.

Lux Expressil on 82 bussi keskmise vanusega 2,5 aastat ja reisijaid teenindab üle 300 bussijuhi. Ettevõte uued bussid valmivad eritellimusel Hispaanias ja jõuavad Eestisse juunis.

Kommentaarid puuduvad