Linnateater kergitab viiendiku võrra piletihinda

Seitsmesed

Tallinna linnateater on otsustanud luua sooduspiletite süsteemi, muudatus aga tõstab tavapiletite hind viiendiku võrra,  kirjutab Postimees.

«Viimati muutis Tallinna Linnateater piletihindu rohkem kui neli aastat tagasi ja siis tõusis piletihind 17 eurolt 20 eurole,» rääkis Tallinna linnateatri turundusjuht Margus Küppar.

Turundusjuhi sõnul on selge, et kord 4-5 aasta jooksul tuleb hinnad üle vaadata ning praegune turuolukord eeldab piletihindade tõstmist.

«Kuna teatri soov on pakkuda sooduspiletite võimalust pensionäridele, õpilastele, üliõpilastele ja õpetajatele, otsustasime pisut enam tõsta tavapiletite hinda, et siis selle arvelt tekitada võimalus nimetatud sooduspiletite jaoks,» selgitas Küppar. Seega tavakülastaja jaoks piletihind tõuseb, aga penisonäridele, õpilastele ja õpetajatele hoopis langeb.

Küppari kinnitusel on teater võimalikku piletindade tõusu pikalt edasi lükanud, aga nüüd on selleks sammuks õige aeg. «Usume, et meie publik mõistab hinnamuutuse vajalikkust ning aktsepteerib meie uut hinnakirja,» sõnas ta.

Tallinna Linnateatri piletihinnad muutuvad alates uuest hooajast. Alates augustikuu etendustest kehtib Tallinna Linnateatri piletitele kõigis müügikanalites uus hind 25 eurot, sooduspileti hind on 18 eurot. Augusti- ja septembrikuu piletid tulevad müügile 1. juunil kell 11.

Kommentaarid puuduvad