Reedel avatakse liiklusele Haabersti viadukt

Seitsmesed

Reedel avatakse liiklusele Haabersti ristmiku Paldiski maantee viadukt.

Reedel kell 10 toimub Haabersti ristmiku Paldiski maantee viadukti avamine, millega avatakse viadukt liiklusele. Haabersti ristmiku ehitustöödega alustati möödunud aasta maikuus ja kõigi tööde lõpptähtaeg on tänavu 30. augustil, teatas linnavalitsus.

Ehitustööde kogumaksumus on 20,2 miljonit eurot, millega ehitatakse või uuendatakse Paldiski maanteel ja Rannamõisa teel lõike kokku ligi 3 kilomeetri ulatuses, uue viadukti ehitust, jalg- ja jalgrattateede rekonstrueerimist 1,7 kilomeetri ulatuses ning uute jalg- ja jalgrattateede ehitust umbes 2,3 kilomeetri ulatuses.

Tööde käigus rekonstrueeritakse tänavavalgustus, mille käigus paigaldatakse uued LED tänavavalgustid, ülekäiguraja erivalgustid, foorijuhtimissüsteem, sademevee- ja reovee kanalisatsioon ning drenaaž, veetrassid, sidekanalisatsioon, elektri õhuliinid ning kesk- ja madalpinge kaabelliinid, jaotus- ja liitumiskilbid, gaasitorustik, paigaldatakse liikluskorraldusvahendid ning rajatakse haljastus.

Kommentaarid puuduvad