Tallinnas koguneb EKRE volikogu

BNS

Tallinnas pühapäeval kogunev Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) volikogu valib endale uue esimehe ja oodata on ka poliitilist avaldust kohtureformi teemal.

Pühapäeva südapäeval koguneb Tallinnas hotell L'Ermitage'i konverentsisaalis EKRE volikogu, mille päevakorras on erakonna esimehe Mart Helme ettekanne poliitilisest olukorrast Eestis ning volikogu esimehe ja aseesimehe valimine. Samuti võetakse vastu poliitiline avaldus kohtureformi teemal.

EKRE volikogusse kuuluvad erakonna auesimees, esimees ja aseesimehed, erakonna parlamendiliikmed, kongressil valitud volikogu liikmed, ühenduste esimehed ning maakonna- ja linnaühenduste esimehed. Maakonna- ja linnaühenduste volitusel kuulub täiendavalt volikogusse üks esindaja iga 300 liikme kohta.

Kommentaarid puuduvad