Täna
16. jaan
-8...1
-10...0
Homme
17. jaan
-5...4
-9...4

Eesti

Häirekeskuse töötajad hakkavad öötöö eest lisaraha saama

Foto: Priit Simson/Delfi
12:22 14. juuni 2018
Autor: BNS

Häirekeskus hakkab alates tulevast aastas maksma päästekorraldajatele öiste töötundide eest lisaraha.

Valitsus otsustas riigi eelarvestrateegia kohaselt eraldada 425 000 eurot lisaraha häirekeskuse 2019. aasta palgafondi kasvuks, häirekeskuse töötajate palgafond tõuseb uuest aastast kaheksa protsendi võrra, teatas siseministeerium. Lisarahast suurem osa läheb päästekorraldajate lisatasuks öötundidel töötamise eest.

"Häirekeskuse palgatõus on hädavajalik tasustamaks inimesi, kes mitte ainult päeval, vaid ka öösel võtavad vastu hädas olevate inimeste kõnesid. Soovime, et öötööd tegevad inimesed oleks õiglaselt tasustatud, seda soovisid ka häirekeskuse töötajad," ütles siseminister Andres Anvelt.

Häirekeskuses töötab 230 inimest, kes tagavad 112 hädaabikõnedele vastamise.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?