USA idarannikul jätkuvad Eesti Mängud

BNS

New Jersey osariigi idarannikul Lakewoodis jätkuvad reedel alanud Eesti Mängud, mida korraldab Eesti Spordiliit USA-s.

Reedel, Eesti Mängude esimesel päeval, oli lisaks golfi- ja keeglivõistlustele kavas ka EÜS-i koosviibimine Lakewoodi Eesti Majas ja tantsupidu. Laupäeval võisteldakse aga ujumises, pärast seda võtavad noored mõõtu kergejõustikus, järgneb viievõistlus, tennis, võrkpall, male ja corp! Filiae Patriae koosviibimine Lakewoodi Eesti Majas. Pärast Kanada ja USA eestlaste vahelist võrkpallikohtumist toimub defilee ja valguspidu, esinevad rahvatantsurühm Saare Vikat ning Long Island Lastesuvekodu.

Pühapäev on aga perepäev, mis keskendub peamiselt lõõgastumisele ja päevitamisele – ning seda Lakewoodist paarikümne kilomeetri kaugusel asuvas Jenkinsoni rannas.

Ilmaportaal yr.no ennustab laupäeva ennelõunaks Lakewoodi tugevat vihma, mis pärastlõunal järele annab. Pühapäeval on aga oodata päikeselist ja Eesti tänavuse suvega võrdväärselt kuuma ning tuulevaikset rannailma.

Igal aastal korraldab Eesti Spordiliit USA-s kolm päeva kestvaid Eesti Mänge New Jersey osariigi idarannikul asuvas 50 000 elanikuga Jacksoni väikelinnas, mis jääb New Yorgist sadakond kilomeetrit lõunasse.

Kommentaarid puuduvad