Superkarika finaal enam kui kahekordistas Tallinna hotellides hindu

Seitsmesed

Seoses kolmapäeval Tallinnas toimuva UEFA superkarika finaalmänguga on Tallinna hotellide hinnad praegu tavapärasest ligi 2 kuni 2,5 korda kallimad, teatas Eesti Jalgpalli Liit (EJL), vahendab BNS.

"Tallinna hotellide hinnad on vahemikus 13.-16. august oluliselt kallimad - lausa 2 kuni 2,5 korda kallimad - kui tavaliselt samal ajal ning see on seotud sellega, et linna külastavad maksujõulised külalised, kes tulevad siia tellimuslendudega ning on nõus majutuse eest maksma rohkem kui augustikuus Tallinna külastav turist," ütles Radisson Blu Sky hotellijuht Vitali Makejev pressiteate vahendusel.

Makejevi hinnangul annab superkarika mäng Tallinnale ka lisavõimaluse end turustada Hispaania turul. Nimelt tõi Madridi Real Eestisse 20-liikmelise filmigrupi, kelle ülesandeks on tutvustada nii meeskonna ettevalmistusi tähtsaks mänguks kui ka kohta, kus see mäng toimub. "Tänu Superkarika finaalile tekkis huvi Tallinna vastu ka väga eksootilistes sihtkohtades, kus meil on raske ning kallis oma sihtkohta turundada, eelkõige Lõuna-Ameerika," rääkis Makejev.

Samas ütlesid Tallinna suuremate hotellide müügi- ja turundusdirektorid varasemalt BNS-ile, et UEFA superkarika finaalmänguga ei kaasne väga suurt hotellide täituvuse kasvu, kuna mäng toimub ajal, mil nõudlus on niigi kõrge.

EJL teatel käis UEFA delegatsioon ligi pool aastat enne 2018. aasta superkarika finaali toimumiskoha avalikustamist Tallinnas ning valis välja kuus hotelli meeskondadele, UEFA töötajatele, sponsoritele, koostööpartneritele ning ajakirjanikele. Kokku tähendas see 600 tuba Tallinna parimates hotellides.

15. augustil ehk kolmapäeval peetavas UEFA superkarika finaalmängus kohtuvad kaks Madridi klubi – UEFA Meistrite liiga valitsev võitja Real Madrid ja UEFA Euroopa liiga värske tšempion Atlético Madrid.

Kommentaarid puuduvad