Täna
16. nov
4...10
2...8
Homme
17. nov
4...8
-1...7

Eesti

Toomil ei õnnestunud veenda Narva keskerakondlasi juhatusele alluma

Foto: TV3
17:37 15. august 2018
Autor: BNS

Keskerakonna Narva piirkonna esimehele Yana Toomil ei õnnestunud neljapäeval linnavolikogu keskerakondlastest liikmeid, kes on saanud kahtlustuse korruptsioonis, veenda volikogust taanduma nagu nõudis oma otsuses erakonna juhatus.

Keskerakondlastest Narva volikogu liikmed sattusid surve alla eelmisel nädalal, kui prokuratuur teatas, et on esitanud kaheksale linnavolinikule kahtlustuse, misjärel peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas teatas reedel, et erakonna juhatuse otsuse kohaselt peavad kahtlustuse saanud inimesed uurimise ajaks volikogu liikme staatuse peatama ja ka juhtivatelt kohtadelt linnaasutustest taanduma.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?