Täna
16. nov
4...10
2...8
Homme
17. nov
4...8
-1...7

Eesti

Lennuliiklus Hiiumaaga on reedest kaheks nädalaks peatatud

Foto: Urmas Oja/Delfi
12:36 17. august 2018
Autor: BNS

Seoses Kärdla lennujaama renoveerimistöödega on lennuliiklus Hiiumaaga reedest kaheks nädalaks peatatud.

Tallinn–Kärdla lende ei toimu 17. kuni 31. augustini, kuna lennuvälja liiklusala on remondis. Lennud hakkavad uuesti toimuma 1. septembrist, ütles Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Margot Holts BNS-ile.

Kärdla lennuvälja tööde käigus uuendatakse rajakate ja laiendatakse ruleerimisteed, samuti täiustatakse navigatsioonitulede süsteemi, et saaks kasutusele võtta GPS-põhise lahenduse, mis lubab maanduda ka madalate pilvede korral.

Kärdla lennujaama opereeriva Tallinna Lennujaam AS-i poolt välja kuulutatud ehitushankele laekus neli pakkumust, parima neist tegi AS YIT Infra Eesti. Tööde maksumus on 1,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?