Täna
18. nov
4...7
1...6
Homme
19. nov
0...4
-1...3

Eesti

Mis juhtus? Kaja Kallas sattus pojaga haiglasse

Foto: Vallo Kruuser/Delfi
13:35 20. august 2018
Autor: Seitsmesed

Reformierakonna juht Kaja Kallas jagab sotsiaalmeedia vahendusel murettekitavat fotot tilgutist, informeerides ühtlasi oma Instagrami jälgijaid, et viibib momendil Tartu Ülikooli kliinikumi lastehaiglas koos oma poja Steniga.

"Päevad ei ole vennad. Eile tore suvepäev, täna Tartu Ülikooli lastehaiglas. Läheb juba paremaks ja usun, et homme saame välja. Aga üht tahaks küll öelda - kulla tartlased, te ilmselt teate une pealt, kus selles haiglamajade rägastikus on lastehaigla, EMO ja kus miski muu, aga teinekord vôib ka mittetartlasel abi vaja minna, viitavad sildid teede ääres oleks abiks. Käisime kolm maja, enne kui õige leidsime," kurdab ta teed juhatavate viidete puudumise üle.

 

A post shared by Kaja Kallas (@kajakallas) on

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?