Täna
26. mär
0...5
-5...0
Homme
27. mär
1...5
-6...-1

Eesti

Nordica lõpetab Kiievi Žulianõ lennujaama lendamise

Foto: Nordica
18:03 14. september 2018
Autor: BNS

Nordica kaubamärki kasutav Eesti riiklik lennufirma Nordic Aviation Group lõpetab septembris lendamise Kiievi Žulianõ lennujaama kuid jätkab igapäevaseid lende Kiievi suurimasse, Borispoli lennujaama.

"Meie ootused sellel liinil pole täitunud," ütles Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Uibo BNS-ile. Uibo sõnul on talveperioodil lennunduses ees madalhooaeg ning otsus lennud peatada oli puhtalt majanduslik.

Nordica alustas lende Žulianõ lennujaama tänavu aprillis. Kiievi suuruselt teine rahvusvaheline lennujaam asub südalinnast vähem kui 10 kilomeetri kaugusel. Borispoli lennujaama lendab Nordica aga ka edaspidi iga päev.

Nordica lendas Žulianõ lennujaama tänavu suvehooajal kolmel päeval nädalas.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Liiklustalent
Kerro kuu