Robotexi tehnoloogiakonverents toob esinema valdkonna tipud

BNS

Maailma suurim robootikafestivali Robotex International tehnoloogiakonverents toob Tallinnasse tehnoloogiamaailma tipud.

Enam kui 1000 tehnoloogiavaldkonna tippjuhti ja poliitikakujundajat koondav konverents toimub Tallinnas 30. novembrist 2. detsembrini ning kannab nime "Generatsioon R".

Sündmuse korraldajad on kohale toonud valdkonna mõjukamad nimed, rääkimaks, kuidas tulevikutehnoloogiad hakkavad kujundama ja muutma igapäevaelu. Konverentsi külalistele kõneleb üle 50 esineja, nende hulgas Google'i andmeteaduse juht Cassie Kozyrkov, X Prize'i juht Amir Banifatemi, Addo AI kaasasutaja ja tegevjuht Ayesha Khanna, Starship Technologies kaasasutaja Ahti Heinla, NASA Jet Propulsion Laboratory visuaalstrateeg ja Museum of Awe kaasasutaja David Delgado, riskikapitalifirma Mistletoe asutaja ja ettevõtja Taizo Son ning mitmed teised.

Konverentsil käsitletavad teemad on ühtaegu põnevad ning päevakohased arvestades valdkonnas toimuvaid kiireid muutusi ning juba praegu väljakutseid pakkuvaid arenguid.

''Meie tänavuse konverentsi laiem pealkiri "Generatsioon R" viitab meie usule, et kaugel ei ole aeg, mil robotid, küborgid, avatarid ja teised mehaanilised süsteemid eksisteerivad inimeste kõrval. Probleemiks on vähene teadlikkus meie ümber toimuvast innovatsioonist, mistõttu ei oska me tulevikuks valmistuda. Robotex International konverentsi ülesandeks ongi tagada, et avalikkus oleks tulevikutehnoloogiatest teadlik, et juhid oskaksid neid tehnoloogiaid rakendada ning et poliitikud ja seadusandjad neid paremini mõistaksid," rõhutas Robotexi juhatuse esimees Sander Gansen.

Konverentsi programm ning kõnelejate nimekiri on leitav Robotex Internationali ametlikult kodulehelt. Robotex Internationali konverents on oluline sündmus kõigile, kes tahavad olla tehnoloogia arengutega kursis ning kohtuda maailmatasemel tippjuhtide ja investoritega, kes on juba tulevikku kujundamas, kinnitavad korraldajad.

Robotex International toob tänavu kokku üle 30 000 tehnoloogiaentusiasti. Robotex on globaalne organisatsioon, mille eestvedamisel korraldatakse robootikaprogramme ja festivale üle kogu maailma, sealhulgas Hiinas, USA-s, Kolumbias ja Indias.

Robootikasündmust korraldab MTÜ  Robotex koos partneritega, kelle hulgas on Starship, Startup Estonia, Taxify, Elisa, Tallinna linn, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), Ameerika Ühendriikide suursaatkond, Tallinna tehnikaülikool ja Tartu ülikool. 

Kommentaarid puuduvad