Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Eesti

Laupäeval suletakse Tallinnas liiklusele Vabaduse väljak

Foto: MARI LUUD/Delfi
10:38 20. september 2018
Autor: BNS

Laupäeval tähistatava autovaba päeva puhul suletakse Tallinnas mootorsõidukitele Vabaduse väljak ning Kaarli puiestee.

Autovaba päeva puhul korraldatakse Vabaduse väljakul tervisemess „Liikuma!“ ning sellega seoses suletakse sõidukitele väljak ja Kaarli puiestee, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Vabaduse väljakut läbiva ühistranspordi liikumine suunatakse ümber.

Liinide nr 1 ja 3 trollibussid sõidavad Kaarli puiestee ja Toompea tänava ristmikuni, linna poolne lõpp-peatus on Tõnismäe linnapoolse suuna trollipeatus.

Bussid sõidavad liinidel nr 16, 17, 17A, 21, 21B, 23, 24, 24A, 40, 41, 41B ja 42 mööda muudetud marsruuti. Liinide nr 16, 17, 17A, 23, 24, 24A ja 42 autobussid suunatakse mõlemal suunal ümbersõidule Endla tänav, Suur-Ameerika tänav, Pärnu maantee ja Estonia puiestee, tehes täiendavad peatused kesklinna suunal Endla tänaval enne Suur-Ameerika tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses, Pärnu maanteel mõlemal suunal paiknevates Kosmos ning Estonia puiesteel mõlemal suunal paiknevates Vabaduse väljak peatustes.

Liini nr 40 autobussid suunatakse ümbersõidule kesklinna suunal Paldiski maantee, Toompuiestee, Rannamäe tee, Suur-Rannavärav, Ahtri tänav, Hobujaama tänav ning linnast väljuval suunal Hobujaama tänav, A. Laikmaa tänav, Autobussiterminal, Narva maantee, Mere puiestee, Põhja puiestee, Suurtüki tänav, Rannamäe tee, Toompuiestee, Tehnika tänav ja Paldiski maantee, tehes täiendavad peatused kesklinnast väljuval suunal Mere puiesteel paiknevas Mere puiestee peatuses ja mõlemal suunal paiknevates Balti jaam peatustes ning lõpp-peatuse Hobujaama tänaval autobusside seisuplatsi sissesõidu teel.

Liinide nr 21, 21B, 41 ja 41B autobussid suunatakse Balti jaama suunal ümbersõidule Kaarli puiestee, Toompea tänav ja Kaarli puiestee, tehes ajutise peatuse Kaarli puiesteel kesklinna suunal paiknevas Tõnismägi trollipeatuses.

Liinide nr 21 ja 21B autobussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule Pärnu maantee, Suur-Ameerika tänav ja Endla tänav, tehes täiendavad peatused Pärnu maanteel paiknevates Vabaduse väljak ja Kosmos peatustes.

Liinide nr 41 ja 41B autobussid suunatakse Kakumäe suunal ümbersõidule Narva maantee, Pärnu maantee, Tõnismägi tänav, Toompea tänav, Kaarli puiestee ja Toompuiestee, tehes täiendava peatuse Pärnu maanteel paiknevas Vabaduse väljak peatuses.

Linnavalitsus meenutab, et seoses autovaba päeva tähistamisega muudetakse ka Harjumaa liinide ühistranspordi korraldust.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?