Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Eesti

Maaülikool kutsub kõiki kord kuus peetavasse Pereülikooli

Foto: Meelika Sander-Sõrmus/Eesti Maaülikool
12:55 22. september 2018
Autor: BNS

Eesti Maaülikool ootab alates laupäevast kõiki täiskasvanuid ja lapsi kord kuus laupäeviti Pereülikooli õppepäevadele, kus täiskasvanud kuulavad akadeemilisi loenguid ja lapsed osalevad eakohastes töötubades ning praktikumides.

Esimesel õppepäeval räägivad õppejõud kääritatud jookidest ning sellest, mida ja kuidas ise teha, teatas maaülikooli pressiesindaja BNS-ile. Oktoobris on teemaks poliitika ja Euroopa Liit. Novembris arvutatakse välja, kas mõistlik on teha pannkooke ise või minna kohvikusse, detsembris aga arutletakse, kas eksootilised loomad sobivad ikka lemmikloomadeks.

Pereülikooli õppepäevad toimuvad septembrist järgmise aasta maini. Osaleda saab ka ilma lasteta ning loenguruumis kohti jagub. Täpsema ajakavaga on võimalik tutvuda http://pereylikool.emu.ee ning registreerumine toimub aadressil avayl@emu.ee .

Pereülikool alustas õppepäevadega 2012. aasta sügisel Tartus ja see valiti samal aastal laste- ja noortesõbralikumaks teoks. 2014. aastal tunnustati ettevõtmist maaülikooli teaduse populariseerimise auhinna II preemiaga. Pereülikooli toimumist toetab SA Eesti Teadusagentuur.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?