Täna
13. dets
-4...1
-4...1
Homme
14. dets
-7...-1
-7...-1

Eesti

Virtuaalkliinik pakub vaimse tervise päeva puhul tasuta psühholoogi visiite

Foto: minudoc.ee/pressimaterjal
10:13 10. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

Oktoober on vaimse tervise kuu. Sellega seoses teatas täna Minudoc.ee virtuaalkliinik, et pakub esimesele 100-le psühholoogi videokonsultatsioonile aja broneerijale tasuta teenust.

Tänasel ülemaailmsel vaimse tervise päeval otsustasid Minudoc.ee platvormiga liitunud psühholoogid, et teevad omaltpoolt Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul eestlastele kingituse. Esimesed 100 inimest, kes broneerivad endale oktoobrikuu jooksul Minudoc.ee virtuaalkliinikus psühholoogi või kliinilise psühholoogi konsultatsioonile aja, saavad selle tasuta.

Katriito Nõustamis- ja Psühhoteraapiakeskuse kliiniline psühholoog Triinu Niiberg-Pikksööt julgustab inimesi seda võimalust kasutama. “Tihtipeale tuntakse piinlikkust ja ebamugavustunnet psühholoogi vastuvõtule minnes. Tänu Minudoc.ee loodud videokonsultatsiooni võimalusele saab inimene mugavalt ja turvaliselt talle sobival ajal ja sobivas kohas pidada nõu vastava ala spetsialistiga. Julgustamaks inimesi oma muredes mitte olema üksi ja pöörduma vajadusel psühholoogi poole, oleme koostöös Minudoc.ee-ga loonud kampaania, kus esimesed 100 inimest saavad oktoobrikuus, läbi Minudoc.ee keskkonna tehtud broneeringu, psühholoogi videokonsultatsiooni tasuta. See on meiepoolne kingitus kõigile Eesti inimestele,” selgitab koostööd Minudoc.ee-ga Niiberg-Pikksööt.

Minudoc.ee telemeditsiini platvorm vahendab Noviti Grupi, Katriito Nõustamis- ja Psühhoteraapiakeskuse, Koos paremaks OÜ, Kalda & Kalda OÜ ja OÜ Nadelle psühholoogide ja kliiniliste psühholoogide nõustamisteenust läbi videosilla. Konsultatsioone pakutakse neljas erinevas keeles – eesti, vene, inglise ja hispaania. Platvormiga liitunud pikaaegse kogemusega psühholoogid ja kliinilised psühholoogid on spetsialiseerunud erinevatele vaimse tervisega seotud muredele, seejuures jagub neil kogemusi nii täiskasvanute, teismeliste kui ka lastega.

Läbi Minudoc.ee virtuaalkliiniku on võimalik saada kiirelt, kasvõi samal päeval, abi näiteks (töö)stressi, läbipõlemise, enesehinnangu, unetuse ja konfliktsete inimsuhetega (nii kodus kui ka tööl) seotud probleemides. Samuti tegelevad vastava ala spetsialistid ka ärevus- ja meeleoluhäiretega ning mälu halvenemise, keskendumise ja tähelepanu hoidmisega seotud probleemidega. Konsultatsiooni pakutakse ka autismi spektri häiretega töötavatele ja kokku puutuvatele inimestele ning kroonilise ja pikaajalise valu all kannatavatele inimestele. Psühholoogi videokonsultatsioonile saab aja broneerida aadressil www.minudoc.ee.

Minudoc.ee on uus telemeditsiini platvorm, mis vahendab arstide konsultatsioone läbi videopildi. Tegemist on meditsiinivaldkonna uuendusliku kaugteenusega, mis võimaldab patsiendil distantsilt saada kvalifitseeritud arstilt isikustatud nõu. Alates tänasest saavad 100 esimest inimest broneerida tasuta Minudoc.ee psühholoogi või kliinilise psühholoogi videokonsultatsioonile. See on Minudoc.ee ja vastava keskkonnaga liitunud psühholoogide ja kliiniliste psühholoogide kingitus Eestile.
 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?