Homme
22. mai
16...27
9...16
Ülehomme
23. mai
13...23
10...15

Eesti

Selver sulgeb jõuluõhtul kõik kauplused kell seitse

Foto: Andres Putting/Delfi
13:08 14. november 2018
Autor: Seitsmesed

24. detsembril sulgeb Selver oma kõikide kaupluste uksed juba kell 19. Ka jõululaupäevale järgnevatel pühadeperioodil töötavad kauplused lühendatud graafiku alusel.

„Meile on väga oluline, et meie enda töötajad saaksid rahulikku pühadeperioodi oma pere ja lähedaste seltsis veeta,“ ütles AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp. „Seetõttu oleme tänavu otsustanud kaupluste lahtiolekuaegu varasemate aastatega võrreldes veelgi rohkem lühendada.“Kui tavapäevadel töötavad suurimad Selverid kella 8-23, siis Jõululaupäeval, 24. detsembril on pikima tööajaga kauplused lausa viis tundi vähem avatud.

24. detsembril on kauplused avatud kella 9-19. Esimesel jõulupühal, 25. detsembril on Selverid avatud kella 10-21 ning Teisel jõulupühal, 26. detsembril kella 9-21. Vana-aasta viimasel päeval avatakse kauplused tavapärase töögraafiku alusel ja suletakse kell 21. Uue aasta esimesel päeval avame kõik kauplused kell 12 ning sulgeme kell 21.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood ning 52 kauplust, mille all on üle terve Eesti rohkem kui 90 000 ruutmeetri jagu müügipinda. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd üle 2800 inimesele. 2017. aasta müügitulu oli 431,5 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 37,7 miljonit ostu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob maikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu