TransferWise toob Euroopas turule ärikliendi deebetkaardi

Seitsmesed

Rahvusvahelisi rahaülekandeteenuseid pakkuv TransferWise toob Euroopas turule ärikliendi deebetkaardi, vahendab BNS.

See tähendab, et ärikliendid saavad nüüdsest arveldada 45 eri valuutaga nii nagu kohalikud vastavates sihtriikides, teatas ettevõte. 

Deebetkaardi kõrval toob ettevõte turule ka raamatupidamisplatvormi Xero ning avab kõikidele ettevõtetele ligipääsu oma rakendusliidesele.

Ühislahendus muudab ettevõtte hinnangul raamatupidajate jaoks mugavamaks mitmete valuutadega kontode haldamise, kuna tehingud imporditakse automaatselt ettevõtte kontolt platvormile.

Ettevõtte ärijuhi Stuart Gregory sõnul on nende missiooniks piiriüleselt raha liigutada sama lihtsalt, kiiresti ja soodsalt kui e-maili saata. "Ettevõtted väärivad ausat läbipaistvat teenust rahvusvaheliste maksete tegemiseks. Deebetkaart ja koostöö Xero'ga on kaks tootearendust, mida tarbijad on kannatamatult oodanud. Seega nende samaaegne lansseerimine on meie jaoks oluline samm edasi," rääkis ta. 

Transferwise'i asutasid 2011. aastal Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. Transferwise on finantstehnoloogia idufirma, mis on investeeringutena kaasanud 397 miljonit dollarit. Investorite seas on IVP, Old Mutual, Andresseen Horowitz, Valar Ventures, PayPali kaasasutaja Max Levchin ja Richard Branson.

Möödunud aastal oli ettevõte teist aastat järjest kasumis, teenides 6,2 miljonit naela.

Kommentaarid puuduvad