Täna
21. juul
22...27
10...16
Homme
22. juul
17...25
12...17

Eesti

Raekoja jõulupuul süüdatakse pühapäeval advendiküünal

Foto: Rauno Volmar/Delfi
14:20 29. november 2018
Autor: BNS

Tallinna linnapea Taavi Aas ja Tallinna praost Jaan Tammsalu süütavad pühapäeval kell 14 Raekoja platsi jõulupuul esimese advendiküünla.

"Nähes rumalat vägivalda meil ja etteaimamatut kurjust üsna meie lähedal mujal maailmas, tuleb sel pühapäeval esimest advendiküünalt süüdates mõelda mõistmisele, rahule, tänule ja teha algus rõõmsale jõuluajale,“ ütles Aas. „Tulge pühapäeval Raekoja platsile, süütame koos küünla, naudime kontserti ja uhket jõuluturgu.“  

Esinevad Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku Tallinna koguduste koorid - Jaani koguduse kammerkoor, Jaani koguduse segakoor, Kaarli koguduse kontsertkoor, Kaarli koguduse kammerkoor Canorus, Peeteli koguduse kammerkoor, Püha Vaimu koguduse kammerkoor, Püha Vaimu koguduse kammerkoor Crede ning Tallinna Kammerkoor koorijuhtide Veljo Reieri, Pärtel Toompere ja Marelle Siitase juhatusel. Tseremooniat juhib Priit Volmer.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu