Täna
26. aug
20...25
8...15
Homme
27. aug
21...26
10...15

Eesti

Tartu tänab tublimaid lumekoristajaid

Foto: Andres Putting/Delfi
12:11 18. jaanuar 2019
Autor: BNS

Tartu linnavalitsus kutsub tartlasi üles teatama hoonetest, mille ees olev puhastusala on talveperioodil pidevalt eeskujulikult korras.

Sajale kõige hoolsamale majaomanikule kingib linn lumelabidad. Tublidest linlastest saab kuni 4. veebruarini 2019 teada anda Tartu kodulehel veebiaadressil www.tartu.ee/lumelabidad2019 või Tartu heakorratelefonil 1789. Teatada võib nii eramajast, ühistust kui ka ametiasutusest.

Tartu abilinnapea Raimond Tamme sõnul näitavad prognoosid, et talv tuleb pikalt lumerohke, seega lumelükkamist veel lähikuudeks jagub. "Kutsun kõiki kõnniteid hooldavaid majaomanikke ning korteriühistuid kõnniteid korralikult lumest puhastama ning libedust tõrjuma. See aitab vältida kukkumisi ja võimaldab kuiva jalaga ühest kohast teise jõuda ning on suurepärane võimalus näidata, et me hoolime kaaslinlastest," lisas Tamm.

Tublisid lumekoristajaid on linnavalitsus tänanud ka eelmistel lumerohketel talvedel, viimati 2016. aastal.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?