Kentucky Fried Chicken avab sel suvel Eestis esimese restorani

Seitsmesed

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades ning toob esimese restorani Eestisse juba suve hakul, vahendab BNS.

Apollo Groupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC-i restoranid end Lätis ja Leedus juba mitme aasta jooksul igati õigustanud. Kui Lätis avati populaarne KFC-i restoran 3,5 aastat tagasi, siis Leedu turul tegutseb kaubamärk kolme toidukohaga juba viimased viis aastat ning on nautinud suurt tarbijamenu.

"Eestis on Apollo Groupil kavas avada esimene KFC-i restoran juba juuni alguses ning jätkata seejärel hoogsat laienemist. Restoranides saavad lähema kolme aasta jooksul Eestis, Lätis ja Leedus tööd 300-400 inimest," kinnitas Dorbek.

Ühtlasi liidab Apollo Group KFC-i restoranid Apollo Klubi lojaalsusprogrammiga, mis pakub teenuse aktiivsetele kasutajatele märkimisväärseid soodustusi Apollo kinodes, O´Learyse meelelahutuskeskustes, Blenderi mahlabaarides, Apollo kauplustes ja muudes grupi meelelahutusüksustes. 

Apollo Group on holding ettevôte, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistribitsiooni ettevôtet Baltic Film Distribution. Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe läbi UP Invest OÜ 55 protsendiga ja Ivar Vendelin läbi Sandbach OÜ 45 protsendiga.

Kommentaarid puuduvad