Aasta suurpere konkurss ootab kandidaate

Alates laupäevast saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile.

Nii aasta suurpere tiitel kui ka Bigbanki 7000-eurone preemia antakse võitjale üle 11. mail toimuval suurperepäeval, mis seekord toimub kunstiakadeemias. Kandidaate saab esitada Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) kodulehel kuni 21. aprillini, teatas liit.

"Sel aastal kümnendat korda välja antavale Aasta Suurpere tiitlile ootame kandideerima nelja või enama lapsega perekondasid, kes hoiavad ja väärtustavad oma perekonnaliikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerima sobivad perekonnad, kus vanemad panustavad laste heaolusse ja arengusse ning ka need pered, kes on toimekad, tegusad ja eeskujuks teistele," sõnas lasterikaste perede liidu (ELPL) president Aage Õunap. "Traditsiooniline suurperepäev, mil aunimetus üle antakse, toimub ELPL-i ja heade partnerite koostöös juba 15. korda. Sel aastal toimub suurperepäev Eesti Kunstiakadeemias, mis on elukestva kunstiõppe ainulaadne koht Eestis, kus on võimalik enda loovust arendada ühiskonna kultuuriruumi ja elukeskkonda kujundavates kunstivaldkondades."

Kandidaate aasta suurpere tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad –, täites lasterikaste perede liidu veebilehel ankeedi.

Eesti Lasterikaste Perede Liit loodi 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus kasvab vähemalt neli last.

Kommentaarid puuduvad