Jazzkaar täidab Elroni rongid muusikaga

BNS

Jazzkaar saab sel aastal hoo sisse Elroni rongides, kus džässmuusikud annavad rongikontserte, et ühendada muusika teel erinevaid Eesti piirkondi.

Elroni kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg nentis, et kui muidu kasutavad reisijad võimalust, et sõita rongiga kontsertpaikadesse üle Eesti, siis koostöös Jazzkaarega tuuakse ka sel aastal muusika rongidesse.

"Elron teeb Jazzkaarega koostööd, kuna seeläbi jõuab džässmuusika ka nende reisijateni, kes kontsertidele ei pruugi jõuda," sõnas Adamberg, kelle sõnul on juba mitmendat aastat toimuv koostöö eelkõige ajendatud ka reisijate varasemast tagasisidest, mis on džässrongi positiivselt esile toonud. 

Jazzkaare linnaruumiprojekti juht Merli Antsmaa sõnas, et tänu varasemale positiivsele tagasisidele otsustati sel aastal muusikarõõmu juba enamatel reisidel pakkuda.

"On ju vahva, kui muidu vaikses rongis kevade hakul ka rahulikku ja elavat džässmuusikat saab reisisaateks kuulata," lausus Antsmaa, nentides, et kuna Jazzkaar on kasvanud üle-eestiliseks, siis Elron reisirongiliikluse teenusepakkujana saab aidata kaasa nii kiirelt ja turvaliselt erinevates Eesti linnades toimuvate kontsertidele jõudmisele kui ka reisijate teadlikkuse kasvatamisele, et mida džässmuusika endas üldse kujutab.

Adamberg tõi esile, et esimene džässmuusikaga reis toimub esmaspäeval väljumisega kell 8.03 Tallinn-Tartu marsruudil ning sama muusikakollektiiv esineb ka õhtusel väljumisel Tartust Tallinna.

Ühtekokku toimub Elroni rongides kaheksa kontserti: esmaspäeval Tallinn-Tartu-Tallinn reisil, teisipäeval Tallinn-Viljandi-Tallinna reisil, neljapäeval Tallinn-Saku-Tallinna reisil ning 24. aprillil Tallinn-Kivimäe-Tallinna reisil.

Lisainfot džässirongide ja esinejate kohta leiab nii Jazzkaare kui ka Elroni lehekülgedelt.

Kommentaarid puuduvad