Lasnamäel algavad kevadtalgud

BNS

Lasnamäel algab esmaspäeval heakorrakuu, mis toob endaga talgud, ohtlike jäätmete kogumisringid ning üldkoristustööd, teatas linnaosavalitsus.

„Heakorrakuu raames likvideerime omavolilisi prügilad, paigaldame uued prügikonteinerid ning värskendame parkide inventari. Lisaks teeme puhtaks Lasnamäe tänavad ja kergliiklusteed, teostame kevadist suurpuhastust parkides ja haljasaladel,“ ütles Lasnamäe linnaosa linnamajanduse osakonna spetsialist Kristjan Järv. „Loodame koos linnaelanikega muuta Lasnamäe puhtamaks paigaks.“

Reedel, 3. mai keskpäeval kutsub Lasnamäe linnaosavalitsus piirkonna elanikke osalema Linnamäe tee 15 tühermaa koristustalgutel. Päev hiljem, 4. mail algusega kell 11 on kõik vabatahtlikud oodatud osa võtma koristustalgutest Maxima XXX tagusel tühermaal. Koristustöödes osalevad ka linnaosavalitsuse liikmed ning kooliõpilased ja Lasnamäe noortenõukogu liikmed. Heakorrakuu talgulised varustatakse vajalike töövahenditega ning pärast talgutöid pakutakse tasuta sooja talgusuppi.

Kodanikualgatuse korras toimuvate talgute puhul aitab Lasnamäe linnaosavalitsus tööriistade ja kinnaste varustamise ning kogutud prügi äraveo tagamisega. Planeeritavatest talgutöödest ja inventari vajadusest tuleb linnaosavalitsusele teada anda meiliaadressil [email protected] või [email protected].

Heakorrakuul saavad Lasnamäe elanikud taas ohtlike jäätmeid tasuta ära anda. Kogumisringid toimuvad pühapäeval, 28. aprillil. Rohkem infot ohtlike jäätmete kogumisringi kohta leiab eestikeelselt kodulehelt www.tallinn.ee/est/keskkond/Ohtlike-jaatmete-kogumispunktid.

Heakorrakuul antakse tavapäraselt välja infovoldik pealkirjaga „Heakorra ABC”, mis koondab teavet linnakeskkonna, lindude-loomade, jäätmete, mänguväljakute ja kalmistute kohta. „Heakorra ABC“ on alates heakorrakuu algusest kõigile tasuta kättesaadav Lasnamäe linnaosavalitsuse infosaalis Pallasti 54.

Täpsemat teavet ülelinnalise heakorrakuu kampaania tegevuste kohta leiab veebiaadressilt www.tallinn.ee/heakorrakuu

[embed]https://youtu.be/pxFdCDid3Ww[/embed]

Kommentaarid puuduvad