Eesti Päevaleht lõpetab laupäeviti ilmumise

Seitsmesed

Eesti Päevalehe nädalavahetusleht lõpetab laupäeviti ilmumise, kirjutab Eesti Päevaleht.

Leht märgib, et tellija jaoks on suurim muudatus see, et seni laupäeval ilmunud ajaleht jõuab postkasti juba päev varem ehk seni reedel ilmunud Eesti Päevalehest ja laupäevasest LP-st on tehtud ühisväljaanne, mis sisaldab endas mõlema lehe tugevamaid külgi ja traditsioone.

"Oleme saanud tellijatelt hulgaliselt tagasisidet, et nädalavahetuse ajaleht jõuab postkasti liiga hilja, tihtilugu alles laupäeva pärastlõunal. Samuti on suvisel ajal inimesed palju liikuvamad, mistõttu otsustasime suveperioodil pikendada nädalavahetuse lehe lugemisaega ja pakendada see veelgi mahukamaks nädalalõpuleheks, kus on nii päevauudised kui pikad intervjuud ja värvikad olemuslood ehk kõik see, mis seni Eesti Päevalehes ja LP-s," ütles Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau.

Eesti Päevalehe ja LP ühine nädalavahetusleht on edaspidi 60 lehekülge ning sealt jätkavad Andrus Kivirähki kolumn, pikk intervjuu, arvamuse autoriküljed, olemuslood, reportaažid, uuriv ajakirjandus, toidu-, moe-, tervise- ja autorubriik ning kõik muu.

Kommentaarid puuduvad