Arnold Rüütel loodab Maarjamäele ehitatavasse majja kolida sügisel

Seitsmesed

Äsja enda 91. sünnipäeva tähistanud ekspresident Arnold Rüütli krundil Tallinnas Maarjamäel käib vaatamata vahepealsele segadusele ehitustöö ja eeldatavasti saab hoonetesse sügisel sisse kolida, vahendab ERR.

Rüütli nõuniku Jüri Kanni sõnul saab Rüütel arvatavasti hiljemalt sügisel oma uude koju sisse kolida. Kann märkis ERR-ile, et Rüütel hoiab end Künnapuu tänaval käivate ehitustööde kulgemisega aktiivselt kursis.

"Asjad edenevad, kuigi ehk mitte nii kiiresti, kui sooviksime," ütles ERR-ile Kann, kelle sõnul on ehitusel olukord siiski kontrolli all. "Julgen kinnitada, et murekohti praegu ei ole."

Õhtuleht kirjutas märtsis, et Rüütli majaehitus venib ja ehitusplatsil ei toimu midagi, kuna ehitusettevõtjal tekkis teiste teiste objektidega seoses rahalisi vaidlusi. Nüüd toimetab Rüütli krundil uus ettevõte.

Alates 2006. aastast elab Rüütel Nõmmel Kaare teel asuvas majas, mis kuulub Riigi Kinnisvara AS-ile. Kui Rüütel on sealt ära kolinud, siis on RKAS-i otsustada, mis sellest edasi saab.

Arnold Rüütli abikaasa Ingrid Rüütel on öelnud ETV-le antud usutluses, et Kaare tee maja läheb aasta jooksul kapitaalremonti ja sealt peaksid nad niikuinii välja kolima.

"Kuna me Tartusse ei taha päris tagasi minna, sest elu on läinud nii ja kogu pere elab ka Tallinnas, siis peaks Tallinnas mingi elamise soetama," rääkis Ingrid Rüütel ETV-le.

Künnapuu tänavale kerkib Rüütli krundile lisaks elumajale veel hoone, kus hakkab asuma üldkasutatav arhiiv ja raamatukogu.

Krundi kinkis Rüütlile Tallinna linn 2014. aastal.

Kommentaarid puuduvad