Täna
22. okt
9...13
0...10
Homme
23. okt
10...12
7...11

Eesti

Esmaspäevast sõidavad Tapa-Rakvere lõigul taas kõik rongid

Foto: Kenno Soo/Delfi
12:37 14. juuni 2019
Autor: BNS

Alates 17. juunist on muudatusi Rakvere ja Narva-suunaliste rongide sõiduplaanis, kuid Tapa-Rakvere lõigul asendusbusse kasutada ei tule ning reisijaid teenindatakse taas kogu reisi ulatuses üksnes rongidega.

"Kui seni tuli osadel nädalapäevadel mõningatel reisidel Tapa-Rakvere lõigul asendusbussi kasutada, siis tuleva nädala algusest pole see enam vajalik. Saame sõitjaid taas kõikidel väljumistel kogu reisi ulatuses teenindada rongiga. Seejuures muutub ka õhtune viimane Narva-Tallinna reis kuue minuti võrra kiiremaks," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Muudetud sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt elron.ee ning peatustes olevatelt infostendidelt. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 6 160 245.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel. 2018. aastal tehti Elroni rongidega üle 7,6 miljoni sõidu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?