Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Eesti

Eesti suurim maksumaksja oli teises kvartalis Swedbank

Foto: Ilmar Saabas/Delfi
14:22 11. juuli 2019
Autor: BNS

Teises kvartalis olid Eesti suurimad äriühingutest maksumaksjad pangad ning kütuse- ja hulgimüügifirmad, enim tasus makse Swedbank.

Kokku oli kümne suurima äriühingust maksumaksja hulgas viis kütusega tegelevat ettevõtet, mis tasusid teises kvartalis kokku 154,4 miljonit eurot riiklikke ning tööjõumakse, selgub maksu- ja tolliameti andmetest.

Kvartali suurim maksumaksja Swedbank maksis teises kvartalis kokku 43,7 miljonit eurot makse. Lisaks pankadele ja kütuse hulgimüüjatele olid suurimate maksumaksjate hulgas telekommunikatsiooniettevõte Telia, hulgimüügifirma Sanitex ning jaekauplustekett Maxima Eesti ja tubakafirma Philip Morris Eesti.

Kümme suurimat äriühingust maksumaksjat tasusid riigile teises kvartalis 310 miljonit eurot riiklikke makse ja tööjõumakse.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!