Martin Helme: elu on läinud paremaks

BNS

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhtpoliitik, rahandusminister Martin Helme märkis, et käesoleva valitsuse esimese 100 päeva jooksul on elu läinud Eestis kindlasti paremaks.

Helme tõdes, et ühiskonna poolt on tulnud valitsuse suunas palju kriitikat, kuid tegelikult on valitsus palju ära teinud. Näiteks aktsiisilangetuse otsus näitas selgelt, et valitsusel on otsustavust asju ette võtta ja muuta, märkis Helme.

Ka Helme märkis, et kindlasti teeb valitsus ära erakorralise pensionitõusu. "Panem selle eest pea pakule," oli Helme enesekindel, lisades siiski, et ühtegi kuupäeva või numbrit ta siiski esile tuua ei julge.

Helme sõnul on valitsus lükkamas ka riigireformi, et kärpida mõtetuid kulutusi ja suunata vahendeid sinna, kus neid rohkem vaja on. "Kui riigi kulutused on autopiloodi peal, siis see tee viib tupikusse," märkis Helme.

Helme lisas, et valitsuse koostöö on hea ja võimupööret ta enne ei näe. 

Kommentaarid puuduvad