Telia plaanib aasta algul telekanali käivitada

Seitsmesed

Avalikest dokumendiregistritest selgub, et Telia Eestil on kavas järgmise aasta jaanuaris käivitada telekanal Inspira, vahendab BNS.

Telia Eesti pressiesindaja Raigo Neudorf rääkis BNS-ile, et 2018. aastal jõudis Telia TV klientideni HBO keskkond ning selle aasta alguses hakkas Telia edastama otsepilti naiste profitennise turniiridelt.

"Mõlemad on osutunud meie klientide seas lühikese ajaga väga populaarseks. Värsket ning eksklusiivset sisu on Telia TV-sse lisandumas ka 2020. aastal. Millega täpsemalt tegu, räägime ilmselt juba sügisel," ütles Neudorf ja lisas, et praegu uutest plaanidest veel täpsemalt rääkida ei saa.

28. juunil edastas Telia patendiametile taotluse Inspira kaubamärgi registreerimiseks, selgub ameti andmebaasist.

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti dokumendiregistrist selgub aga, et Telia edastas 20. augustil ametile taotluse lükata telekanali "Inspira" programmiga alustamise kuupäev 2020. aasta 13. jaanuari peale.

Kommentaarid puuduvad