Maailmarändurite ühendus hindas Eesti digitaalse elu taas parimaks

Seitsmesed

Suurim välismaal elavate ja töötavate isikute ühendus InterNations valis Eesti digitaalse elu kategoorias taas maailma parimaks.

Digitaalse elu taset hinnates kirjeldasid välismaalased oma rahulolu järgmistes kategooriates: piiramatu ligipääs online-teenustele nagu sotsiaalmeedia, riigi pakutavad e-teenused, kohaliku telefoninumbri saamise lihtsus, ilma sularahata maksmise võimalus ning kiire internetiühenduse saamine.

Välismaalased pidasid Eestit 68 riigi konkurentsis maailma parimaks interneti kättesaadavuse ja riigi e-teenuste osas ning kõrgelt hinnati ka võimalust praktiliselt igal pool arveldada ilma sularahata. 

Eestile järgnesid digitaalse elu kategoorias Soome, Singapur ja Uus-Meremaa.

Eesti võitis sama küsitluse ka selle aasta kevadel.

InterNations on maailma suurim rahvusvaheline kogukond inimestele, kes elavad ja töötavad välismaal. InterNations pakub rahvusvahelisi võrgustumise võimalusi läbi kohalike ürituste ja välismaalastele olulise kohaliku informatsiooni. InterNationsil on 3,5 miljonit liiget ning see tegutseb 420 linnas üle maailma.

Kommentaarid puuduvad