Homme
11. juul
15...21
9...15
Ülehomme
12. juul
15...21
7...15

Eesti

Elron hakkab rongijuhte koolitama

Foto: Kenno Soo/Delfi
12:07 10. oktoober 2019
Autor: BNS

Rongiettevõte Elron hakkab järgmise aasta alguses koolitama uusi rongijuhte.

Leidmaks uusi rongijuhte, alustab Elron järgmise aasta jaanuaris rongijuhtide välja- ja täiendõppe pakkumisega, teatas ettevõtte pressiesindaja neljapäeval BNS-ile. Õppetöö kestab kokku üheksa kuud ja õppima saab kandideerida kuni 31. oktoobrini.

„Seoses täiendavate väljumiste lisamisega soovime ka oma meeskonda suurendada. Pakume üheteistkümnele rongijuhiks õppida soovijale Elroni poolt finantseeritavat õppekohta ning garanteerime neile ka eduka lõpetamise korral töö Elroni rongijuhina,“ sõnas Elroni liikluskorralduse juht Magnus Roosma.

Rongijuhiks õppimine kestab kokku üheksa kuud, millest viis kuud praktiseerib rongijuht stažöörina. Õpe toimub tööpäeviti kella 9-17.15.

Õppekava koosneb üheksast moodulist. Selle raames õpitakse kogenud lektorite käe all tundma nii Euroopa kui ka siseriiklikke raudtee regulatsioone, milles suurim maht on suunatud raudteeinfrastruktuuri, signalisatsioonijuhendi, rongiliikluse- ja manöövritöö juhendi tundmaõppimisele. Põhjalikult õpitakse ka rongide tehnilist poolt ning läbitakse praktika nii kaasasõitja kui ka stažöörina.

Täpsem teave on leitav Elroni kodulehelt http://elron.ee/koolitus/ .

Huvilised peaksid osaleda ka 18. ja 25. oktoobril kell 13 toimuvatel infopäevadel Tallinnas Vabaduse puiestee 176.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!