Homme
17. juul
18...25
9...15
Ülehomme
18. juul
20...27
9...16

Eesti

Kaljulaid osaleb Müncheni julgeolekukonverentsi strateegiafoorumil

Foto: Andres Putting/Delfi
12:16 01. detsember 2019
Autor: BNS

President Kersti Kaljulaid osaleb pühapäeval ja esmaspäeval Müncheni julgeolekukonverentsi strateegiafoorumil.

Saksamaal töövisiidil viibiv Kaljulaid osaleb järgmise aasta Müncheni julgeolekukonverentsi strateegiafoorumil, mis toob kokku väikese arvu peamiselt Euroopa ja Ameerika Ühendriikide arvamusliidreid, praeguseid ja endisi poliitikuid ning mõttekodade esindajad. Seekord keskendub foorum Atlandi-ülesele koostööle ja Euroopa väljakutsetele, teatas presidendi kantselei.  

Müncheni julgeolekukonverents on olulisim Atlandi-ülene välispoliitiline julgeolekukonverents ja selle strateegiafoorumit korraldatakse kitsamas ringis alates 2015. aastast. Kaljulaid osaleb üritusel kolmandat korda.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!