Tormituuled tõid Päästeametile veidi üle 500 väljakutse

Seitsmesed

Päästeamet sai kolmapäeval tormituulte tõttu kokku veidi üle 500 väljakutse, millest enamik olid sõiduteele kukkunud puude kohta, kuid ühes õnnetuses said vigastada ka kaks last, vahendab BNS.

Päästeameti vastutava korrapidaja Meelis Mesi sõnul oli kolmapäeva õhtul päästesündmuste lahendamise koormus üsna suur, kuid kõik sündmused said teenindatud. „Öö oli meie jaoks juba üsna rahulik, aga ilmselt hakkab hommikul väljakutsete arv taas kasvama, sest inimesed hakkavad tööle sõitma ja võivad avastada teele langenud puid,“ märkis Mesi ja kutsus üles kõiki varuma sõiduks rohkem aega ja olema ettevaatlik.

Tormi tõttu sai kannatada vähemalt kaks inimest. Kell 16.47 sai häirekeskus teate, et Padise rahvamaja juures on murdunud puu alla jäänud kaks last. Sündmusele reageeris kiirabi, kes toimetas lapsed haiglasse kontrolli.

Mitmel pool Eestis juhtus õnnetusi, kus autod said pihta kukkuvate puude või muude tuules lendu läinud esemetega, inimesi kannatada ei saanud.

Tormituules sai kahjustada ka Järvakandi päästekomando garaaži katus, mis kolmandiku ulatuses lahti rebenes.

Kommentaarid puuduvad