Pühade ajal sõidavad Tallinnas jõulutramm ja -troll

Seitsmesed

Jõulude puhul ootab Tallinna Linnatranspordi AS 24. ja 25. detsembril huvilisi sõitma jõulutrammi ja -trolliga kus tervitavad lapsi päkapikud ja jõuluvana. 

Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimehe Deniss Boroditši sõnul on jõulusõidukitest ühistranspordis saanud linlaste poolt oodatud ja meeldiv pühadetraditsioon. „Meie jõulutrammide- ja trollidega tullakse sõitma perekonniti. Läbi jõulutrammi või jõulutrolli akna saab uudistada pühadeehtes kodulinna ja sõidukis loob meeleolu jõuluvana koos abilistega,“ kirjeldas Boroditš jõulusõitu. 

Boroditši sõnul on jõulutrammid- ja trollid ettevõtte kingitus linlastele. „Hoopis suurema kingituse ühistranspordi kasutajatele tegime juba jõulude eel, kui sõlmisime kokkuleppe saja uue keskkonnasõbraliku gaasibussi ostmiseks, mis saabuvad tänavatele juba järgmisel aastal,“ ütles TLT juhatuse esimees. 

Meeleolukas jõulutramm, mida juhib jõuluvana, sõidab 24. detsembril marsruudil Tondi-Kadriorg kell 11, Kadriorg-Kopli kell 11.20 ja Kopli-Tondi kell 11.55. Järgmisel päeval lisandub jõulutrammi marsruuti lennujaam ja tramm sõidab Tondi-Kadriorg suunal kell 11, Kadriorg-Kopli suunal kell 11.20, Kopli-Lennujaama vahel kell 11.55 ja Lennujaama-Tondi suunal kell 12.40. 

Jõulutroll sõidutab linlasi 24. ja 25. detsembril marsruudil  Kaubamaja-Mustamäe kell 11 ja 12.20. Vastupidisel suunal Mustamäe-Kaubamaja kell 11.45 ja 13. Jõulutrolli viimane sõit algab kell 13.30 Kaubamaja peatusest ning suundub Lille peatusesse. 

Jõulupühade ajal 24.-26. detsembril töötab Tallinna ühistransport pühapäevaste sõiduplaanide alusel.

Kommentaarid puuduvad