“Kodutunde” heategevuskontsert kogus abivajajate heaks pea 280 000 eurot

Seitsmesed

Kanal 2 heategevuslik saade "Kodutunne" koos Eesti artistidega kutsus möödunud pühadel ja aastalõpul üles toetama neid peresid, kes alanud aastal saatemeeskonda väga appi vajavad, vahendab BNS.

Heategevuskontserdil lõid kaasa Anne Veski, Karl Madis, Ivo Linna, Birgit Sarrap, Ott Lepland, Sünne Valtri ja Jõhvi Põhikooli laululapsed. Saates tehti väike läbilõige nendest peredest ja lastest, kes erinevatel põhjusel elavad tingimustes, mis vajavad väga "Kodutunde" abikätt.

Sel aastal juba kümnendat tegutsemisaastat tähistav "Kodutunne" vaatab lootusrikkalt tulevikku. Lahked Eesti inimesed annetasid heategevusliku pühadekampaania jooksul ligi 280 000 eurot, et liigutavas erisaates näidatud perede ja laste kaua oodatud imed täituda saaksid.

"Oleme südamest tänulikud Kodutunde vaatajatele ja armastatud artistidele, kes on andnud niivõrd suure panuse, et saaksime ka uuel hooajal minna appi nendele, kes seda nii vajavad ja ootavad," ütles saate produtsent Kristi Loigo.

Kommentaarid puuduvad