Eesti idufirma MySpotit kaasas ingelinvestoritelt üle 100 000 euro

Seitsmesed

Eesti iduettevõte MySpotit, mis pakub ettevõtetele võimalust leida koosolekuruume kontorist väljas, kaasas tootearenduseks ja uutele turgudele sisenemiseks ingelinvestoritelt ning tippjuhtidelt üle 100 000 euro, vahendab BNS.

MySpotiti väärtus kasvas investeeringu tulemusena üle miljoni euro. Eestis kanda kinnitanud koosolekuruumide vahendusplatvorm jätkab investeeringu toel tootearendust ning laienemist uutele turgudele, teatas MySpotit.

"Jaanuari keskel avame teenuse Riias ja juba 2020. aasta teises kvartalis siseneme Kopenhaageni turule. Lisaks koosolekuruumide vahendamisele teeme tootearendust uuel suunal, et pakkuda juhtidele tööriista koosolekute sisukamaks ja efektiivsemaks planeerimiseks," ütles MySpotiti üks asutajatest Hardi Kinnas pressiteate vahendusel.

Esimeses investeeringuringis osalesid investoritena teiste hulgas rahvusvahelise transpordiplatvormi Bolt kaasasutaja Martin Villig ning AS-i Kapitel ja Tallinna Tehnikaülikooli nõukogu liige ja Swedbanki endine juhatuse esimees Robert Kitt. Samuti osalesid iduettevõtjad ja investorid Mikko Silventola, Taavi Tamkivi, Gert Jostov, Martin Otsa ja Asso Lankots.

MySpotit on 2018. aastal Hardi Kinnase, Mikk Puurmanni, Timo Miti ja Orangetime Eventi loodud koosolekuruumide vahendusplatvorm. Firmal on üle 120 kliendi, kellest tuntumad on Transferwise, Veriff, Bolt, Helmes, Eesti Energia, Elisa ja Telia.

Kommentaarid puuduvad