TS Laevade reisijate arv kasvas 2,4 miljonini

Seitsmesed

TS Laevad teenindas eelmisel aastal kokku ligi 2,4 miljonit reisijat ning veidi üle miljoni sõiduki – aasta jooksul teenindatud reisijate arv kasvas seega 4 ning üleveetud sõidukite arv 5 protsenti.

"Kogu aasta jooksul tehtud 21 010 reisist väljusid õigeaegselt 98,3 protsenti. Seejuures Virtsu–Kuivastu liinil väljus õigeaegselt 98 protsenti reisidest, Rohuküla–Heltermaa liinil aga 99,2 protsenti reisidest," ütles TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel. "Täpsuse numbris sisalduvad kõikide meie laevade, ka Regula reisid. Kogu aasta kõikidest planeeritud reisidest jäi ilmastikuolude tõttu ära 0,2 protsenti ehk 99,8 protsenti planeeritud reisidest toimus plaanipäraselt. Need näitajad iseloomustavad meie pakutavate laevaühenduste kõrget kvaliteeti ja usaldusväärsust."

"Lõppenud aasta kasvav statistika näitab ka reisijate rahulolu parvlaevateenusega ning Eesti suursaarte jätkuvat populaarsust reisisihtkohana," lisas Kaabel. "2019. aastal teenindasime Virtsu–Kuivastu liinil 1,77 miljonit reisijat ja 770 000 sõidukit, Rohuküla–Heltermaa liinil 622 000 reisijat ja 277 000 sõidukit. See tähendab, et keskmiselt teenindasime Virtsu–Kuivastu liinil 4860 inimest ja Rohuküla–Heltermaa liinil 1705 inimest päevas ja igal meie reisil oli keskmiselt 114 inimest ja 50 sõidukit."

Teenindusettevõttena monitoorib TS Laevad klientide rahulolu iga päev soovitusindeksi abil. Võrreldes 2018. aastaga tõusis eelmise aasta lõpuks soovitusindeks 58 protsendilt 65 protsendi.

Möödunud aasta detsembris kasvas teenindatud reisijate arv 4 protsenti 156 475 reisijani ning üle veetud sõidukite arv 5 protsenti 69 162 sõidukini võrreldes eelmise aasta sama kuuga.

Kommentaarid puuduvad