Tehnikaülikoolis algas vastuvõtt avatud õppesse

Seitsmesed

Tallinna Tehnikaülikoolis algas vastuvõtt avatud ülikooli, sisseastumisavaldusi saab esitada 27. jaanuarini, vahendab BNS.

Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) avatud ülikoolis saab end täiendada inseneri, infotehnoloogia, majanduse, loodusteaduste ning merenduse valdkondades ja seda nii bakalaureuse kui magistri tasemel, edastas kõrgkool.

TalTechi prorektor Mati Lukas ütles, et möödunud aastal oli tehnikaülikoolis kokku pea 2200 täiendõppurit. „Üha enam on kasvanud tööandjate huvi oma töötajate täiendkoolitamise vastu, mis näitab avatud õppevormi vajadust. Suur osa nendest tööandjatest on ehituse ja tööstuse sektorist,“ ütles Lukas.

Ta ütles, et heade õpitulemustega saab kandideerida põhiõppe üliõpilaseks. Seda on teinud paljud avatud ülikoolis alustanud õppurid.

Vastuvõtt avatud õppesse kestab 27. jaanuarini, mil algab ka õppetöö esimene nädal.

Kommentaarid puuduvad