Baltic Horizon plaanib ühendada Postimaja ja Coca-Cola Plaza

Seitsmesed

Kinnisvarafond Baltic Horizon plaanib investeerida 20 miljonit Postimaja ja Coca-Cola Plaza kokku ehitamisse, ühtlasi plaanib fond mõlemale hoonele paar korrust peale ehitada, kirjutab Postimees. 

"Meie mõte on kokku ehitada kaks maja, et linnasüdames asuvat ruumi paremini sisustada," selgitas Baltic Horizoni juht Tarmo Karotam lehele. "Omakeskis nimetame seda ka väravaks Rotermanni kvartalisse. Samuti tahame luua valgusküllase vahetänava Tallinna vanalinna," lisas ta.

Käesolev aasta kulub projekteerimisele ning ehitus võib plaanide kohaselt alata tuleva aasta kevadel ning kesta aasta. Kaugemas tulevikus, kui linn annab loa, tahaks Karotam ehitada nii Postimajale kui ka kinole peale üks kuni kaks korrust. 

Hoonete ühendamine ja lisakorruste ehitamine läheks kokku maksma ligikaudu 15-20 miljonit eurot.

Kommentaarid puuduvad