Bolt laienes Armeeniasse ja Maltale

Seitsmesed

Transpordiplatvorm Bolt laieneb kahele uuele turule ning alates teisipäevast saab rakendusest sõite tellida Armeenias ja Bolt Foodi Maltal, kirjutab BNS.

"Meie eesmärk on muuta inimeste elu mugavamaks, muutes nende igapäevased toimetused lihtsaks ja kättesaadavaks. Olgu selleks siis linnatransport või toidu tellimine koju või kontorisse. Mõistame, et tegu on väga lokaalsete teenustega, mistõttu tahame igale turule sisenedes arvestada kohalike oludega," sõnas Bolti laienemise eest vastutav Jevgeni Belussov pressiteates.  

Üle miljoni elanikuga Jerevani sisenedes tahab Bolt muuta kohalikku turgu mitmekesisemaks ning pakkuda kasutajatele parimate tingimustega euroopalikku transporditeenust. Näiteks ei ole Bolti sõitudel Jerevanis sõidualustustasu ning kilomeetri hind on 300 Armeenia drammi ehk 57 eurosenti, mis on ka sõidu miinimumtasu. 

Malta on viies riik, kus Bolt toidu tellimise teenust pakub. Möödunud aasta suvel käivitus teenus Tallinnas ning hiljem Tartus, Vilniuses ja Riias. Hetkel saavad Malta kasutajad toitu tellida enam kui 80 restoranist. 

Bolt hakkas Maltal sõidujagamisteenust pakkuma 2017. aastal ning katsetas saareriigis eelmisel aastal ka elektritõukeratta rentimisteenust. Ettevalmistused Bolt Foodi laienemiseks käivad ka Lõuna-Aafrika Vabariigis ning teistes Euroopa ja Aafrika linnades.

Kommentaarid puuduvad