Telia tõi turule mobiilipõhise reisikindlustuse

Seitsmesed

Telia hakkas selle aasta alguses pakkuma mobiilipõhist reisikindlustust, mis rakendub automaatselt siis, kui kliendi telefon mõne välisriigi mobiilivõrku lülitub, kirjutab BNS.

Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juhi Maksim Melamedi sõnul ei maksa teenuse tellimisel klient midagi ning kindlustuse päevatasu rakendub vaid siis, kui klient läheb reisile. "Seega ei pea inimene enne igat reisi uuesti vormistama kindlustuspoliisi, sest reisikindlustus on nüüd taustal alati olemas ning aktiveerub automaatselt välismaale reisides," rääkis Melamed pressiteate vahendusel.

Kui klient mõnel reisil kindlustuskaitset kasutada ei soovi, saab teenuse ajutiselt ilma teenusesst endast loobumata selle SMS-i teel peatada ning kindluskaitse aktiveerub uuesti järgmisel reisil.

Teisalt pakub värske reisikindlustus laia kaitsepaketti erinevate riskide vastu, sisaldades näiteks reisitõrke ja pagasikindlustust, õnnetusjuhtumi ja meditsiiniabi kindlustust ning vastutuskindlustust. Sellele lisaks katab kindlustus ka näiteks mäesuusatamise ja instruktoriga sukeldumise riskid ning laieneb kindlustusvõtjaga samal reisil viibivatele pereliikmetele.

Melamedi sõnul sobib Telia reisikindlustus nii pikkade kui lühemate puhkuse- ja tööreiside jaoks. "Me ise näeme uue kindlustusteenuse kasutajate seas just neid inimesi, kes on seni pidanud iga reisi jaoks ostma eraldi kindlustuspoliisi või aastapoliisi, teadmata, palju aastas tegelikult reisida tuleb."

Telia reisikindlustuse päevahind on 2,49 eurot ning teenust saavad kasutada Telia ja Diili mobiiliteenuste lepingulised kliendid. Kui klient tarbib kindlustust aastas rohkem kui 30 päeva ulatuses ehk 75 euro väärtuse, saab ta selle summa täitudes kasutada reisikindlustust ülejäänud aasta lõikes tasuta.

Uue teenuse kindlustusandjaks on Seesam Insurance AS Leedu filiaal ning Telia pakub teenust koostöös kindlustusmaakler EDRAUDA UADBB Eesti filiaaliga.

Kommentaarid puuduvad